anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(fata,14 ani)Buna TPU happy.Am aproximativ 1.68 inaltime si 44-46 de kg.Toate fetele din clasa au forme si corp frumos.Eu sunt cea mai slaba din clasa si in general din toate fetele din clasele paralele si una dintre cele mai inalte.Din cauza programului incarcat nu am o alimentatie echilibrata.De exemplu,vin de la scoala,mananc foarte repede ceva,plec in alta partea si doar seara mananc in cantitati normale. Vreau de la voi un meniu concret care ar trebui sa-l urmez zilnic,poate niste sfaturi pentru un corp mai cu forme si sa pun niste kilograme pe mine in mod sanatos, niste exercitii de gimnastica.Chiar m-am saturat deja sa mi se spuna ca sunt inalta si prea slaba, ca nu am forme.Anul asta nici la mare nu cred ca o sa plec din cauza asta sad Raspunsul cel mai bun primeste funda desigur :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Macabre a răspuns:

Te invat eu ceva :
Ai 1, 68 inaltime, intotdeauna, la kg, se scade cu 10, pentru greutatea ideala.
Deci ar fi normal sa ai 57-58 kg, atunci vei avea forme, incearca si ai sa reusesti, bafta!

| dedebt a răspuns (pentru Macabre):

Nu e asa adevarat.
la 1.68 si cu 57-58 de kg. mai bine te omori decat sa arati asa :d

| dedebt a răspuns:

Hm..si eu am 1.68, doar ca am 15 ani jumate si 53 de kg.
nu este rau sa fii inalta si slaba.
de exemplu eu vreau sa slabesc. ar fi okay daca ai ajunge la 50-51 de kg (cel putin eu asta mi-am propus).
doar ca oricum, e mai usor sa te ingrasi decat sa slabesti.
daca organismul tau nu iti permite sa te ingrasi, nu ai ce face.
nu te ingrijora laughing, e simplu sa te ingrasi, incearca sa mananci tot ce-ti "pofteste" inima.
e important sa ai 3 mese pe zi. si oricum poti manca putin si des, se zice ca-i mai "sanatos".
in schimb, cu exercitiile de gimnastica incearca sa cauti pentru fesieri si pectorali (poate). eu exercitii din acestea fac, desi nu duc lipsa de formelaughing
sa ti se indeplineasca dorinta de a te ingrasa..cat mai curand!