anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fenomen:

Acum ceva ani, eram un adevarat magnet pentru muscaturi de tantar si purice.
Acum, nu am mai fost piscat de foarte mult timp.Chiar si cand ma aflu intr-un loc cu purici, nu sunt muscat de ei.

Ce parere aveti? Am auzit pe la bunici ceva gen "sange dulce/sarat".
Mai exact, e o explicatie? Are legatura cu compozitia sangelui? Ce parere aveti? Sunt doar chestii babesti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| aliutza_8652 a răspuns:

Da am auzit de tipurile de sange. se schimba de la alimentatie sau depinde si de grupa de sange in unele cazuri. nu sunt chestii babesti numa ca se exprima mai simplu sangele care are substantele care atrag tantarii, si cel kra nu are. oh doamne m-am saturat sa scriu asa formal... ma rog te-ai prins de faza... restul merge de la sine. acum ai raspunsu.

| Rebe97 a răspuns:

Io nu stiu ca pe mine ma sacaie tantza ri si mustele f mult nici nu stiu cum naiba sa scap de ele