anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fenomen bizar. Azi am fost afara, toata lumea imi zicea sa ma imbrac, ca sunt imbracat prea subtire, si ca e frig. Mie nu imi era frig. La un moment dat ajunsesera mainile vinete, de-abia le mai miscam, si tot nu simteam sentimentul de frig DELOC si nu dardaiam si nimic...
Este ciudat... ce parere aveti? Vi se intampla si voua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, am patit si eu acest lucru.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata...nu cred ca e ceva gravwinking

| Steff_7182 a răspuns:

Mi se mai intampla, da.Nu cred ca este asa grav.Totusi un sfat pot sa-ti dau:data viitoare cand iti spune cineva ca e frig afara, ASCULTA-L si imbraca-te bine tongue

| spyceygirl a răspuns:

Ai probleme cu inima de aceea, nu cred ca este prea grav. mi se intampla si mie, chiar des, eu am parte si de suflu sistolic, dar asta e, e ceva genetic, imbraca-te mai gros altadata ca sa nu mai ai parte de acest "fenomen bizar"hee hee

| AdeLina a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie numai ca nu am dat importanta... Am zis ca ceilalti sunt nebuni si mainile mi-au luat-o raznalaughing

| Smackdown a răspuns:

Da

| BabyRosse a răspuns:

Nu stiu ce ai? Dar du-te repede la DOCTOR!

| TropicalSun a răspuns:

Stratul de piele(uneori si de grasime), protejeaza corpul de extremele vremii(caldura prea mare sau frig). La un moment dat, celulele pielii formeaza un fel de "scut"in potriva frigului.Si doar acest scut se schimba la culoare(se invineteste) sau intepeneste.Deci:e o reactie normalabig grin a organismului.La toata lumea se intampla acest lucru, numai ca noi nu ne prea dam seama...happyhappyhappyhappyhappy... app, dai si funtitza?big grin