Eu l-am facut de 2zile si a costat 48lei iar cu celelalte impreuna 110lei depinde de orasul in care stai, poate.
Eu am fost acum 1-2 luni la control si consultatia, plus papanicolau plus teste de secretie au costat 150 lei. Daca esti in bucuresti, iti recomand cabinetul SECS.
Buna ginutza!
Cum spune si cristina21, depinde in ce oras te afli.
Dar costa intre 100 si 130 ron.
Mult succes!
Depinde unde stai. difera de la un cabinet la altul, am observat asta cand m-am interesat pentru. mine. unele clinici aveau pretul de 900mii iar altele de 800.am fost si la medicul de familie si mi-a spus ca este gratuit, daca esti eleva sau studenta (si nu ai serviciu)ia-ti o adeverinta de la facultatea de unde inveti sau liceu si du-te la casa de asigurari si revino cu ea la medicul de familie...bafta.
Daca il faci la inceputul fiecarei luni la o clinica particulara cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la casa de asigurari il faci gratuit. Cu bani costa 60 ron
Prin lege, fiecare femeie are dreptul sa fac un test papanicolau gratis.pentru asta mergi la medicul de familie care iti vas indica o clinica unde se face testul gratis(clinica are contract cu casa de asigurari)
Andrey_7532 întreabă: