Folosesti OB-uri. Orice alta metoda este prea periculoasa pentru sanatate pentru a fi riscata numai pentru o vacanta la mare. marea va fi acolo toata viata ta, dar sanatatea genitala o data compromisa, nu se mai intoarce.
Eu i-au paracetamol cand vreau sa imi intirzie cu 1-2 zile, dar tie nu stiu daca te ajuta...eu specimenul careia ii vine la toate intamplarile importante:excursie la mare, banchet, serbare, cred ca si la teza odata...deci nu te considera cea mai ghinionista
Mergi la doctor sa-ti prescrie contraceptive. Aceste pot fi folosite zilnic si astfel menstruatia nu mai vine decat atunci cand intrerupi cura de medicamente. Cred ca tu vrei sa le iei doar cand esti la mare. Dar nu le lua dupa capul tau, mergi la doctor. Cred ca poti da mergi la doctorul de familie. fundita?
Poiii.
Nu am incercat. Dar am auzit ca nu is bune.
Eu zic, mai bine sa stai la soare cat esti pe stop, si sa folosesti OB-uri.
Plus ca. asa cum s-a mai zis, nu iti vine exact in aceleasi zile, poate veni mai devreme sau mai tarziu.
Si mie mi-a venit cand am fost la mare , si n-am murit. Am stat 2 zile doar la soare si asa. Succes!
un OB te'ar ajuta.sau iti iei o pereche de pantaloni scurti pe tine, in timpu ala.[cum fac majoritatea vedetelor]
Sunt niste pastile care daca le iei iti intarzie sau iti vine mai tarziu.Du-te la medicul d familie sau la o farmacie(in caz d iti este rusine spune-i mamei tale sa se duca ea).
Nu am incecat, dar am auzit de la mama unei prietene care e farmacista ca e foarte periculos sa iei vitamina K pentru ca se pot forma cheaguri de sange din lichidul mnstrual neeliminta! cel mai bine ar fi ca in zilele acelea sa porti un tampon OB, asta am folosit si eu si a fost perfect nici nu am simtit ca sunt pe stop
Draga mea, şi eu când eram pe SEMAFOR nu intram in apă să zic aşa. Da stăteam îmbracată şi pe nisip. Şi SEMAFORUL nu-ţi vine în aceeaşi zi. S-ar putea să-ţi vină mai devreme sau mai târziu.Nu lua vitamine că nu cred că-s bune.
Asta mi s-a intamplat si mie anul trecut si tot in jur de 5-6 august. a fost tare najpa ca nu puteam sa intru in apa si stateam imbracata pe plaja:@. sunt cam mica la 14 ani, atunci 13 sa tin un OB, insa am gasit ceva numit mini tampoane rezistente la apa, bineinteles ca nu erau asa rezistente insa pentru placerea de a face baie in mare ma bagam si eu in apa cu 5 min inainte sa plec la hotel, apoi fugeam repede la hotel si ma schimbam, noroc ca hotelul era aproape de plaja. O chestie nebuneasca am facut, dar nah, trebuia sa intru in apa.nu stiu ce sa iti zic, nu lua nici o vitamina si nu purta OB, nu e bun pentru minore mai vorbim pana in august! te pup!
Clorocalcin. 10 zece picaturi de 3 ori pe zi. Te sfatuiesc sa le pui in putin suc pentru ca au un gust ciudat.incepi sa le iei cu o zi inainte sa-ti vin si n-o sa-ti curga decat foarte putin in prima zi si daca continui sa le iei 2, 3, zile nu o sa mai ai nimic si nici nu deregleaza ciclul.
Pai nu stiu ce sa zic. Daca nu mai esti virgina poti folosi O. B. Dar ai grija ca te pot dezvirgini! Pentru sanatatea ta ar fi mai bine sa consulti un doctor inainte de a le incerca!