Tinere domn, te asigur ca o fata (cu atat mai mult viitoarea ta iubita sau sotie) va sta langa tine pentru cu totul alte calitati decat un abdomen patrat. Poate ca ar fi motiv pentru un flirt de o seara (daca ai avea acel abdomen), dar fetele merg de obicei mult mai departe decat un abdomen patrat. In plus cei cu abdomen patrat isi petrec timpul mai mult la sala decat cu iubita.
Si dupa cum am invatat eu de la viata "fetele adevarate se excita intelectual in primul rand".
Mosule daca stii ca nu ai un fizic impecabil probabil ai inteles ca nu e obligatoriu sa te vaneze domnisoarele care au acest dar de la natura. Vazand abordarea ta sunt deja convins ca patratelele de la abdomen sunt ultima ta problema in relatia cu fetele. Si inca ceva, de cele mai multe ori fetele se uita dupa baieti mai "slabuti" mai degraba decat dupa cei mai "grasuti". Este insa un criteriu prea vag, sunt multe altele care conteaza. Daca n-ai trecut de 16 ani nu iti trebuie decat putina rabdare, pentru ca fetele in general se uita dupa baieti mai mari. Si eu ma simteam frustrat la 15 ani, dar ce bine era la 17-18 cand am dat buzna intre fetele de-a 9-a sau a 10-a ca lupu' intre oi Sfatul meu e o schimbare de atitudine daca vezi ca nu merge asa, lasa frustrarea de-o parte si fii mai sever cu tine, nu cu fetele. Si apoi vezi unde mai ai de lucru la imagine, in afara de faptul ca esti mai slabut, ca daca arata-i impecabil in rest n-aveai de ce sa-ti faci griji. Intre timp, mai bine incearca ceva sport decat tigari si in maxim doi ani vei fi ok.
P. S. anna01 are dreptate, problema de logica e la tine Si nu ti-o zice o fata, ci unul de 32 de ani care a trecut prin probemele tale la 14-15.
Da, si cum ziceam, ai o buba la atitudine. Chiar daca raspunsul cuiva nu te gadila la orgoliu ar trebui sa il iei ca atare si sa ii apreciezi bunavointa de a-ti raspunde
Patratele, unde i-ai vazut, s-a amenajat un catwalk in oras cumva? Majoritatea fetelor umbla cu schilozi sau cu grasani, patratele, in vise sau in "300".
Eee ai dato`n patratele pay depinde daca fata te place asa cum esti depinde si ce fel de persoana e adica de ex: unei fete ii plac baietii cu patratele alteia ii plac alt gen de baieti si tot asa
nu binenteles ca nu trebuie sa fi fotomodel sau cu patratele pe abdomen!
in fine multa bafta la fete