| pithicot a întrebat:

Fetele, voi credeti ca cerealele Musli ingrasa? mi-am cumparat ieri o punga de cereale Musli cu fructe care arata cam asa : http://www.vital-plant.ro/images/P1020302.JPG. fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| AlinaAndreea21 a răspuns:

Din cate stiu eu. nu ingrasha. da depinde in ce exces mananci. daca mananci prea multe. e logic sa se puna pe tne.ai grija cat mananci.si nu o sa te ingrashi>big grin

| Pinkyyy;x a răspuns:

Tocmai ca NU ingrasa.
te ajut sa te mentii in forma
sunt foarte bune.
eu mananc in fiecare
dimineata muscli cu iaurt
si chiar ma simt mai bine
si mai fresh.
incearca si tu.
sau daca doresti si simple
poti sa mananci sunt f sanatoase
din pct. meu de vedere
succes.

Abh
| Abh a răspuns:

Daca le mananci cu lapte sau cu iaurt si pui doar 2-3 linguri la micul dejun, sunt extraordinar de sanatoase si nu te ingrasa. Si eu folosesc marca asta si imi plac foarte mult fiindca contin multe fructe confiate.

| Pinkyyy;x a răspuns:

Musli*

| Bellaconcavella a răspuns:

Nu stai linistitahappy...numai ca sunt cam nasoale la gusthappy eu am mancat mult timp la micul dejun cand ma trezeam dimineata sa ma duc la scoalahappy

| dichi a răspuns:

Nu e vorba ca ingrasa. Conteaza in schimb cand mananci aceste cereale deoarece fructele uscate din aceste cereale contin grasimi destul de multe. Desi sunt sanatoase ai grija sa nu combini aceste grasimi cu carbohidrati prea multi la o masa deoarece te vei ingrasa. Daca vrei sa slabesti poti incerca sfaturi de pe siteul www.cura-de-slabire.net.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu cred ca ingrasa. ca si eu am mancat si am slabit 10 kg.

| Paun_Adi_2000 a răspuns:

Te ingrasa foarte bine si te face intr-o stare buna eu iti mai recomand altceva