Eu am facut dupa nastere, a trebuit sa fac si biopsie pentru ca intru in categoria cu risc de cancer.
Fiinf vorba de o infectie cu stafilococ sau streptococ este foarte usor ca infectia sa apara.
Si pentru ca intrebarea ta despre adolescente m-a incitat, am cautat si am gasit ceva uimitor, pana si nou nascutii pot face mastita.
Sanul se inroseste, e dureros si prezinta o masa dureroasa, localizata. Este o afectiune intalnita la lauze ( care alapteaza) dar nu numai, e intalnita si la fetite la pubertate, fara a se sti o cauza anume.
Hei!
mastita,din cate stiu eu,se face dupa ce nasti,mai exact in momentul alaptarii,glandele produc lapte,iar acesta daca nu este eliminat{prin alaptare sau prin muls}, atunci se produce mastita.
din cauza aceea sanul trebuie masat.
eu dupa ce mi am nascut fetita, eram sa fac mastita!
nu stiu ca mastita se face si la fete.dar poate fii!
eu una nu stiu sa fii auzit de asta!
bafta!
Nuuu! Nici nu am auzit de ea. Ne zici pe scurt despre ce fel de infectie este vorba? Cu siguranta nu sunt singura lenesa de aici.
Ai nascuut? Daca nu, nu te teme. La tine nu exista asa ceva, adica la pubertate.Mie mi-a zis mama ca se intampla doar dupa nastere.NU TE TEME, SI PE MINE MA DOARE UNEORI, SE DEZVOLTA.
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: