anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor ajutati-ma! Am 18 ani, si tot ma deranjeaza sanul drept, cateodata ma mananca, si cateodata ma inteapa, inca nu am avut relatii cu niciun baiat. Ce ar putea fi? Am vrut sa merg la medicul de familie, dar nu prea am timp, mama mea e plecata, si cand ajung acasa de la scoala, am de lucru(spal, fac mancare, curatenie etc). Stiti cam despre ce e vorba? De ce am simptomele acestea? Nu mai sunt un copil, sa nu inteleg perioada prin care trec; sunt majora deja, si nu inteleg de ce am aceste simptome?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

Fata,fa-ti timp totusi sa mergi la medic! e vorba de sanatatea ta si intotdeauna trebuie sa o pui pe primul plan.nu uita: e mai usor sa previi decat sa tratezi!

| papusica987 a răspuns:

Eu zic sa-ti faci timp sa mergi la medic, iti controlezi mereu sanii sa vezi daca nu ai umflaturii sau chestii de genu`? poate ai ceva grav mergi la medic mai repede!