| FLAViЯ a întrebat:

Fetelor ajutor! Poate suna ciudat, dar vreau sa ma ingrash big grin imi kad pantalonii de pe mine si nu reusesk nicikum sa mai adaug un pic macar. Am 1.70 si 55 kg, dar sunt destul de slaba...sunt genul de persoana care slabeste foarte repede si se ingrasa greu...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Acum depinde cati ani ai. Si eu sunt foarte slaba pentru inaltimea mea dar tu esti destul de ok. Nu e bine in general sa mananci multe dulciuri pentru ca vei avea probleme in alte parti. Nici mancarea de fast-food nu e foarte buna pentru organism, cel mai bine ar fi sa mananci mai mult seara, seara dupa ora 18 totusi asa o sa iti ia ceva mai mult.

| mihaela31 a răspuns:

Pai mananca ciocolata,prajituri, mai multa paine, mananca seara...dar eu nu cred ca esti asa slaba pentru 1.70.

| AaaMoods a răspuns:

Manaca si tu mai mult noaptea.Atunci corpul digera mai greu mancarea. Mananca multa paine si tu! Succes!

| Squmppaaaa a răspuns:

Buna...dupa mine, si dupa descrierea pe care ai facut-o cred ca esti bolnava sau ceva nu e inregula

| NarCiS_7754 a răspuns:

Ia proteine si ai sa te ingrasilaughingrolling on the floor

| Epicness a răspuns:

LOL cumpara alti pantaloni la inaltimea ta e foarte bine 55kg