anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, am nevoie de sfatul vostru.De obicei am prostul noroc sa ma prinda menstruatia in momentele cele mai nepotrivite.As dori sa o fac sa intarzie o saptamana.Cat de sanatos/nesanatos ar fi daca dupa terminarea primei folii de 21 de pilule trec direct la a doua fara a mai face pauza de 7 zile(pentru a amana menstruatia) iar dupa ce a trecut perioada pe care vroiam sa o salvez de la menstruatie opresc administrarea pilulelor pentru 7 zile(cele 7 zile pe care le-am sarit anterior) si continui a doua folie de unde am ramas.
Pe prospect am citit ca ar trebui sa iau in totalitatea cea de-a doua folie fara a mai face pauza dupa prima...practic salt o luna de menstruatie.Nu as dori sa salt o luna...ci doar sa o fac putin sa intarzie.
(Mentionez ca anticonceptionalele pe care le iau sunt Dane-35)
Multumesc mult si anticipat! :*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este destul de nesanatos sa iti dereglezi menstruatia voit, putand rezulta dereglari severe care sa-ti afecteze capacitatea de a face copii in viitor. Oricum, daca esti hotarata sa o faci, esti obligata sa o faci ca in prospect, adica sa o amani o luna. Fiindca daca faci cum vrei tu (intrerupere dupa 7 zile), nici protejata de sarcina nu vei fi, nici nu vei mai putea incepe alta folie decat dupa minim 3 luni (necesare reglarii) si risti si sa ai o sangerare foarte abundenta sau foarte indelungata care sa necesite tratamente complicate.

soothe
| soothe a răspuns:

Este o alegere paguboasa. Exista rsicul sa te dereglezi f tare in felul asta. Sunt insa solutii sa amani putin dar ai sa platesti pretul mai devreme sau mai tarziu. Sunt alte produse pentru intarzierere ciclului. Poti folosi pentru aceasta Norethisterone, care este in comprimate de 5mg. Nu stiu daca se gaseste in Romania.
Citeste bine instuctiunile si sfatuieste-te cu doctorul de familie in prealabil.

| cristi202 a răspuns:

Tu chiar vrei sa te joci cu sanatatea ta?!? Ai mare grija!

| cucalic a răspuns:

Eu iti sugerez in felul urmator.si eu am luat pilule dar nu te juca cu sanatatea ta, daca nu faci pauza de o saptamana si le iei continuu te expui singura riscului.nu conteaza ce fel de anticonceptionale iei.gandeste-te la sanatate.nu vreau sa spun in ce dai dar in orice caz respecta prospectul.ai grija de sanatatea ta