| gagica a întrebat:

Fetelor am o MARE problema, am vergeturi pe fund si sunt foarte urite de culoare alba, le am deja de vreo 3 ani acum am 18 ani si nu stiu cum sa scap de ele.Si nici viata sexuala nu mi-am inceputo din cauza lor imi este rusine sa le vada partenerul meu.As vrea ceva metode naturaliste, au auzit ceva de uleiul de masline este adevarat ca cu uleiul virgeturile par mai putin vizibile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dadaina a răspuns:

Tratamentele naturiste pentru vergeturi nu mai dau roade odata ce tesutul pielii este deteriorat. Incearca sa faci mult sport, bea apa plata, fa o cura de detoxifiere a organismului si daca iti permiti fa un tratament cu laser care o sa te ajute sa scapi de ele definitiv.

3 răspunsuri:
| rebb a răspuns:

Stii...vergeturile se fac de la slabit si ingrasat foarte repede.nu ai cum sa scapi de ele.pana la urma toata lumea arelaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint cea mai frumoasa fata ce mai vreti sa mai ziceti hihihihihihi prostilor
sinteti niste debili

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la medic si vei scapa de toata problemele