Buna.Daca eesti la prima sau a doua menstruatie nu-ti face griji! Sunt fetela care nu le-a venit timp de 1 an.Iti apar cosuri pe fata din cauza varstei.Nu trebuie sa urmezi nici un tratament.corpul tau e inca in dezvoltare.Nu iti face probleme.o sa vina ea.doar asteapta.
Hei elena:*! Mie mi s-a intamplat sa nu imi vina 3 luni dar nu 5. Da, este normal ca te-ai ingrasat si ca ti-au aparut cosuri pe fata. E bine sa te duci la ginecolog. Probabil s-a intamplat ceva de a intarziat atat de mult. Bafta!
Daca tratamentul prescris de medic este pe baza de hormoni, este posibil sa te fi ingrasat de la el. Orice interventie asupra sistemului hormonal are si consecinte: ingrasarea, cresterea parului pe maini, pe fata (mustata).
5 luni este mult si nu ai mentionat nimic despre relatiile sexuale. Dar cel mai bine va stii ginecologul.
Si mie mi-au aparut cosuri nu-i nmc iti vor trece dar nu le stoarce ca mai rau o sa iti apara si daca nu ti-a vnt o sa iti vina depinde de organism
I s-a intamplat asta unei prietene si dupa un test de sarcina a aflat ca e insarcinata. Daca nu e asta atunci nu stiu ce este.