| danatdr a întrebat:

Fetelor, aveti idee unde pot gasi tampoane Tampax in Bucuresti? Sunt destul de cunoscute in strainatate si, totusi, nu am vazut in niciun magazin la noi. Am incercat pana acum ob, Bella, dar as fi curioasa si de acestea din cauza aplicatorului care mi se pare o varianta buna si igienica, mai ales atunci nu ne aflam intr-un mediu tocmai curat. Multumesc anticipat! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iloveusa a răspuns:

Au disparut de mult, numai daca iti iei de pe net. intre noi fie vorba, care tampoane ti se par cele mai bune, ob sau bella?

| danatdr explică (pentru iloveusa):

Stiu ca raspund mult prea tarziu, dar poate te mai ajuta cu ceva acum: mai bunicele (bune- e mult spus) mi se par ob pentru ca au stratul acela ce celofan si aluneca mai usor, insa cel mai mare dezavantaj al lor e faptul ca lasa fire, scame de material si de aceea le folosesc numai de forta majora, iar bella mi se par mult mai ok, mai "compacte"- adica nu se destrama ca celelalte, insa din cauza faptului ca nu au un strat mai alunecos, uneori mi se pare inserarea lor imposibila si foarte, foarte dureroasa.

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Au disparut de mult timp de pe piata, nu stiu din ce cauza

Răspuns utilizator avertizat
| ade152000 a răspuns:

De ce nu folosesti discreet?

| danatdr explică (pentru ade152000):

Exista tampoane discreet? Pentru a elimina orice dubiu: tampon inseamna absorbant intern, iar ceea ce imi spui tu e protector de lenjerie intima.