| Mariana_8059 a întrebat:

Fetelor, care dintre voi ia momentan Yasmin? Eu sunt la a 4-5 pastila, menstra a trecut si astazi vad ca am putine crampe abdominale. Voi ce simptome ati avut? Eu pe langa crampe, o usoara greata dupa ce le luam. sper sa treaca cat mai repede starea asta. V-ati ingrasat de la ele? Vi s-au marit sanii? Ca pe mine nu m-ar deranja daca s-ar intampla asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am luat yasmin, m-am impacat bine cu ele vreo 4 luni apoi 2 luni nu mi-a mers bine (scurgeri ciudate, nu au fost compatibile cu mine). Am renuntat la ele acum iau Mercilon (dozele hormonale sunt mai mici). Doctorul mi-a spus sa vin dupa 3 luni la un control pentru a vedea daca totul este in ordine.
De la yasmin, tenul mi s-a infrumusetat, sanii au crescut (pentru ca atunci cand iei anticonceptionale retii apa, asta e motivul), dureri nu mai aveam, am avut putine greturi la inceput. nu m-am ingrasat, nici slabit.
Link ajutator:
http://www.anticonceptionale.info/

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca ai luat de acpul tau, du-te urgent la medicul de fam, >>> trimitere la ginecolog, care va analiza ce ti se potriveste cel mai bine!, pentru ca fiecare organism reactioneaza altfel, la aceleasi pastile! NU E DE JOACA CU ASTEA< NU SE IAU "DUPA URECHE"!>>.

| Mariana_8059 explică:

Nu le-am luat "dupa ureche", am fost la medic si mi-au fost prescrise

| pisi dy a răspuns:

Asa si ti-ai facut ceva analize sau s-a uitat dr. la tine de dupa usa si dupa aia ti-a dat Yasmine? Ca eu m-am ales cu o hepatita dupa ce le-am luat 2 ani, aveam niste transaminaze cat casa.Deci, pune mana si la vreo sase luni fa-ti testele hepatice ...si fii atenta la orice schimbare. Citeste cu atentie prospectul si daca vezi ca ceva "nu-ti prieste" mergi la medic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu am luat 3sau 4luni de zile yasmin, dar sincer ma durea capul, aveam greturi, ...deci...mai exact simptome de gravida, aceleasi simptome pe care le am avut cand am fost gravida, si am oprit contraceptivelebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iau de 3luni.intradevar ai aceste simptome pane se onisnuieste corpul cu ele dupaceea incepe marimea sanilor eu acum ii am de 2 ori mai mari fata de cum ii aveam.deci stai linistita daca continua sa aia aceste simptome si in a doua luna mai bine consulta un medic.