| DeeDee_4511 a întrebat:

Fetelor... ce ati luat pentru intarzierea menstruatiei? Sau ce ati facut? Pana acum o luna mi-a venit bine, cateva luni la rand la 30 de zile, dar acum din cauza stresului cred ca s. a dereglat. Desigur si oboseala si. a pus amprenta. Orice sfat e bine venit! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Consulta un ginecolog. Stresul, oboseala pot fi incriminate pentru intarzieri mici de maxim 5 zile. Tot ce depaseste aceasta perioada are o alta cauza, de obicei mult mai serioasa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bea ceai de crețișoară îndulcit cu miere, 1-2 căni de ceai călduț pe zi.
Este un stimulator natural hormonal, ajută la reglarea menstrei.
Nu degeaba este numit acest ceai ca drept mantia doamnei.
Sănătate.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Fa un control ginecologic, o ecografie pentru a vedea daca nu ai chisturi ovariene.

| MadQueen a răspuns:

Eu nu cred ca se deregleaza de la stres sau oboseala de la o varsta frageda ( poate dupa 30 ). Ciclul nu vine intotdeauna regulat. Mai ales daca ai pana in 20-25 de ani. Acum vine ba intr-o perioada a lunii ba in alta. Asta se rezolva de la sine in timp. Nu cred ca niste pastile vor rezolva asta. Stai linistina isi va reveni singur mai incolo. Nu e nimic grav happy