| XatomisX a întrebat:

Fetelor daca un barbat cheleste va ma place de el? adica barbatii cheli va plac? sau doar cei cu par? pentru unele fete stiu ca nu conteazawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Mariana1868 a răspuns:

Stiti cum se spune: desteptul cheleste, curvarul albeste iar prostul ramane asa cum este.

Deci da, ii acceptam pe cei destepti.

| kam3lia a răspuns:

Pai eu siu multi barbati fara par care arat bine...big grinbig grin pentru mine nu conteaza aspectele astea, iubire sa fie...

| annaZz a răspuns:

Pai... pentru mine conteaza. Adica, daca nu imi place aspectul fizic, daca ma dezgusta, ce treaba mai am eu cu el? Bine, daca l-am cunoscut cu par si cheleste pe la 60 de ani ce sa fac, asta e. Dar chel nu l-as lua, bici moarta. Doar daca e bogaat laughing

| Ovydiw a răspuns:

Pai e can naspa daca e chel, depinde si de oameni unora le sta mai bine asa decat cu par.
Sau unora le sta foarte raulaughing... depinde de fiecare persoana, oricum e cam naspa sa umbli cu unu chellaughing

| XatomisX explică (pentru Ovydiw):

Insemna ca e bine ca nu sunt chelrolling on the floor) oricum am doar 17 ani laughing

| AndreeaDtm a răspuns:

Nu preaa are legatura. adica daca estii de treaba nu mai conteaza ps:existaa solutii pntru cresterea paruluiii. dar asta doar daca te deranjeazaa pe tine. Pe mine sincer ca persoana aspectul nu mi se pare cel mai important. conteaza ce ai in inima si in creier. Sper ca te-am ajutat big grin

| EmaS a răspuns:

Frumusetea interioara conteaza.,, Parul prost paraseste capul destept.,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am nimic impotriva dar pe mine personal nu ma atarg cheliosii laughing

| ZeKaCSS a răspuns (pentru annaZz):

Esti o proasta, bagami-as p.a-n gura ta, te-as decapita daca as avea putere, tafa nenorocita sugatoare de bani. Ma *** pe tine de spurcaciune, te ard, dispari dracu de aici!

Întrebări similare