Du-te la medicul ginecolog. Ai o infectie genitala care nu poate fi tratata dupa ureche fiindca se poate agrava. Medicul iti va recomanda cel mai bun tratament.
Bună.
Spală-te cu ceai concentra de muşeţel sau bicarbonat, nu cu săpun solid.
Urgent la un consult ginecologic pentru diagnostic şi tratament adecvat afecţiunii.
Pa, pa.
Buna.
si eu am mai patit.
si nu e nimic grav stai linistita
trebuie sa te speli in fiecare zi
cam de doua ori pe zi
sa-ti cumperi un gel intim si sa te speli bine in zona intima.
si iti trece repede
multa sanatate
Fredy...renunta categoric la chiloteii sintetici si fii mai atenta la absorbantele care le folosesti(sunt in farmacii absorbante antialergice). De multe ori usturimile si mancarimile apar de la lenjeria intima sintetica. Spalate cat mai des cu apa calda si putin bicarbonat. Daca ai avut raporturi sexuale neprotejate ar fi ideal sa mergi cat mai curand la medic.
Du-te la farmacie si cumpara-ti niste antibiotice sigur esti racita la burta asa am patit si eu de aveam usturimi mergeam cracanata si mai i-ati o crema pentru usturimi si manacrimi numita nidoflor este 7 lei dar este buna pentru mai multe...numai stiu cum se numeau antibioticele dar explica-i farmacistei si iti va da ce iti trebuie. Succes
E o infectie ceva dar numai ginecologul poate sa-ti prescrie tratamentul corect
Spune'le bunicilor, apoi mergi la doctorul de fam. mai intai daca ti'e rusine de ginecolog si spune'i ce problema ai. el oate hotari mai apoi ce e de facut. este foarte important sa consulti medicul in aceste situatii, nu e de jucat.
Si eu am patit exact ca tine.cunosc senzatia.foarte neplacuta.trebuie doar sa mergi la ginecolog si iti va prescrie niste antibiotice.mancarimile nu prea se pot ameliora decat doar daca te ai tratat corespunzator. cu cat mai repede cu atat mai bine
Ufff.as astepta pana ma intorc acasa sa ma duc la ginecolog. dar nu stiu cum sa amelorez mancarimile scria undeva ceva de bicarbonat dar nu stiu cat de sigur este((...
Adevarul e ca mi am inceput viata sexuala cu cateva luni in urma dar nu am avut nici un contact sexual neprotejat... sper sa mi treaca pana vin din vacanta pentru ca mi e frica poate ia si el... daca ma spal cu bicarbonat in cat timp imi trece