| blondutza94 a întrebat:

Fetelor help me:O:O:O. ce sa ma fac? sa incep cu inceputul.am 16 ani jumate si mi-am inceput viata sexuala de mai mutl de 5 luni.in ultima vreme mi-a intarziat ciclu si sunt fff ingrijorata. dureri de burta si de spate am da nu imi vine nici cum.partea cu semnu intrebarii e ca luna trecuta inainte sa imi vina ma sintzeam ametzita si aveam gretzuri si niste pofte de orice. apoi cand mi-a venit avea culoarea schimbata.as face test de sarcina dar mi-e frica:-ss:-ss.HELP MEEE.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fa test de sarcina in a opta zi de intarziere folosind prima urina de dimineata. daca e negativ, mai repeta-l dupa inca 3 zile si apoi du-te la ginecolog (preferabil la cel care te-a mai consultat dupa inceperea vietii sexuale). Atata timp cat ai folosit prezervativ corect de fiecare data, nu trebuie sa fii speriata, riscul de sarcina e foarte mic.

4 răspunsuri:
| drAn3 a răspuns:

Dece ce ti-e frica sa faci test de sarcina? Fii fat-o serioasa, ia-ti un test dala si vezi ce iese. Daca nu faci nimic, o sa stai mult si bine sa-ti tot pui intrebari...
Daca faci, ori nu esti ori esti. Daca nu esti, te calmezi si uiti toata faza.
Daca esti, e atunci macar stii sigur si te poti duce la doctor, poate nu e prea tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa test de sarcina pentru ca ar putea sa actioneze si frica ta dar daca e mai grav...

| Iasmiine a răspuns:

Pai daca ti'ai inceput viata sexuala de mai mult de 5 luni si nu ti-a crescut burtica nu poti sa fii insarcinatahappy. Dar totusi fa un test de sarcina.

| ChristinaSimona a răspuns:

Fa un test de sarcina. nu trebuie sa-ti fie frica Da sa stii ca s-ar putea sa nu fii insarcinata si doar gandinduta ca ai putea fi te simti asa. Da oricum fa un test