anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, la ce vârstă v-a venit menstruaţia? Sau nu v-a venit încă? Eu am 13 ani şi nu mi-a venit!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În mod normal, medical, științific ea trebuie să vină între 12 și 14 ani dar sunt situații care poate veni mai devreme cu un an sau mai târziu cu un an de aceste date de referință.
Pa, pa.

11 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Mie mi-a venit la varsta de 10 ani si 4 luni. Cu 2 zile inainte de Craciun. Mda, e foarte nasol. Eu ma simt rau de tot cand sunt pe stop, deci, nu-ti doresc asa ceva.

| yellowalien a răspuns:

13 ani si 10 luni. Nu-ti fa probleme, oricum n-ai sa scapihee hee. Din cate am inteles, daca iti vine prea devreme esti mai predispusa la anumite boli ale organelor sexuale(cancer mamar, cancer de col uterin etc) fata de fetele la care aparitia menstruatiei e oarecum tardiva(14-15 ani).

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

11 ani si putin sad

| Millanteria a răspuns:

Buna.
Si eu am 13 ani.Nici mie nu mi-a venit. Eu sunt bucuroasa. E un chin cu menstruatia.
Have a nice day!

| Eღilia62 a răspuns:

12 jumatate sau 13 si un pic, nu mai stiu exact.

| amyana a răspuns:

La unele fete le vin si la 14 15 ani staii linnstta

| raluca250 a răspuns:

Buna! big hug
Mie mi-a venit 12 ani si putin dar, iti zic sincer bucura-te si nu`ti face griji ca nu ti`-a venit pentru ca e un chin sigh [mai ales cand esti la scoaala si uiti sa-ti iei tampoane =te patezilaughingrolling on the floor]

| AlexandraM776 a răspuns:

Depinde de corpul fiecarei fete daca va fi pregatit
Mie mi-a venit tot la 13 ani si chiar cu 2 zile inainte sa inceapa scoala happy

| SakuraXD a răspuns:

Nu stiu tie exact cand o sa iti vina,dar depinde si de corpul fiecarie fetetongue daca nu e destul de dezvoltat,nu vine(normaltongue), daca e destul de dezvoltat, vineXD

| alina98 a răspuns:

Eu am 13 ani si mie mi-a venit la 11 ani

| alina98 a răspuns:

Bucura-te ca nu ti-a venit ca cand o sa iti vina o sa fie un chin mai ales la scoala trebuie sa fi atenta sa nu te patezi