Fiind insarcinata e normal ce ti se intampla... poti sa il tunzi putin si sa incepi sa folosesti uleiul de ricin
Felicitari,sarcina si nastere usoare sa ai!:)
Tunde-te,motivele pentru care iti cade parul sunt amplificate si de anotimpul in care suntem,e stiut ca iarna si iesirea din ea,solicita mult podoaba capilara!
Cauta o tunsoare care ti se potriveste si nu prea scurta,pentru ca parul va continua sa cada poate mai putin, dar fiind obisnuita sa-l prinzi, te va deranja daca e prea scurt, nu vei mai putea apela la "solutia" asta si va fi neplacut!
Tratamente naturiste poti gasi cautand pe net, uite:
http://healthy.kudika.ro/......edite.html
aici sunt doar cinci si, sincer, nu incerca metoda cu ardeiul iute, sa nu aiba vreo influenta negativa.
http://www.eva.ro/......45865.html
Aici pare mai "natural", ceea ce propun.
http://www.garbo.ro/......rului.html
Incearca si sa clatesti parul cu ceai de dafin.
Fierbe 1 litru de apa si cand apa clocoteste, stinge focul, pune 100 de grame de frunze de dafin si acopera cu capac, 10 minute.Pentru reteta asta garantez eu, am invatat-o aici in Grecia si mi-a prins bine, dupa 6 clatiri cu ceai de dafin, am folosit-o din nou abia dupa un an.:)
O sa vezi, metodele naturiste abunda, te vei zapaci.Incearca cea care ti se pare cea mai nevinovata si mai simplu de preparat.
Si iti doresc tot ce e mai bun pentru tine si puiul tau!:)
Unora părul este mai frumos altora le pică, e normal, când ai o sarcină apar modificări hormonale, ceea ce duce la căderea părului și îmbâcsirii lui.
Asta depinde, din moment ce esti insarcinata, se pare ca, corpul tau are nevoie de mai mult calciu si de asta iti cade parul.Dar cand o sa mergi la doctor sunt sigura ca daca ii spui problema o sa aiba vreo solutie sa iti prescrie ceva vitamine.Eu am foarte multe cunoscute care luau calciu si magneziu, prescris de medic bineinteles, pe parcursul sarcinei.
Eu ti-as propune sa il tunzi scurt, in urmatoarele 7 luni o sa iti creasca la loc. Poate ai o sarcina dificila din acest punct de vedere, incepi si ti se pare ca totul se schimba la tine, ceea ce ii normal, poate insemna ca o sa ai o fetita
Te poti tunde ceva mai scurt, un bob, folosi ulei de recin si sa consulti medicul, deoarece poate iti recomanda niste vitamine, ceva.
Trebuie sa ai grija ca alimentatia sa fie sanatoasa si sa consumi calciu. Nu cumva sa ai lipsa. Este normal la inceput sa fie asa. Cu toate trec prin asa ceva odata si odata.
In timpul sarcinii, din cauza acelor modificari hormonale la unele gravidute apare fenomenul de cadere a parului care insa se va regenera dupa nastere si chiar a deveni mai des. Insa tot aceste modficari hormonale sunt responsabile si de stralucirea si intarirea firului de par la alte gravidute. Trebuie avuta in vedere in sarcina o dieta echilibrata care sa contina vitamine, minerale si proteine care ajuta nu numai la prevenirea caderii parului dar si la buna functionalitate a intregului organism.
Am copiat de pe un site, asa ca nu imi asum merite de autor
. Bafta.