În primul rând ia și trece pe la o farmacie naturistă. Te poți sfătui cu vânzătoarele. O cremă pe care o folosesc de ceva timp este Blackhead Clearing Mask de la Pure Skin. Eu mi-o comandam de la Oriflame într-un timp. Acum îmi aduce o prietenă. Însă depinde și tenul. De exemplu, unei prietene și iubitului meu nu-și face efectul. Nu-mi dau seama de ce. Poate depinde de organism.
Însă îți recomand mai întâi să treci pe la farmacia naturistă!
Seară faină!
De scapat nu scapi. Se gasesc un fel de benzi adezive care iti scot o parte din ele fara sa le storci.
Du-te la o farmacie sau la un Plafar, si cere plasturi, sau creme, dar specifica ca vrei ceva pentru varsta ta, pentru ca acest lucru conteaza.
Succes!
Sunt niste solutii foarte bune la AVON...Am folosit cateva si chiar isi fac efectul!
Pe douå felii de låmâie pune miere, maseazå zonele afectate timp de 2 minute, stai cu acea mascå un sfert de orå, clåtește bine, vei repeta tratamentul timp de o såptåmânå, ele vor dispårea.
Sper cå te.am ajutat(fundițå
Foloseste o crema de la Pure Skin. Blackhead clearing mask.....eu o folosesc de doua zile si au inceput sa dispara...
Deeaandreea9156 întreabă: