Cred ca atunci cand este nevoie mai lasi si frica si rusinea.Consider ca vizita la ginecolog este necesara atata timpt cat ne pasa de noi.
Am pus intrebarea asta pentru ca vad atitudinea tinerelor de pe acest site, aceea de a accepta orice fel de sfaturi numai sa nu se duca la ginecolog.
Eu cred ca nici o femeie nu se simte confortabil si relaxata pe scaunul de tortura de la ginecolog! Frica nu-mi este, dar nici nu-mi place!
La inceput mi-a fost rusine pentru ca a fost primul control ginecologic, insa inainte de a ma duce m-am interesat de un dr. de sex feminim pentru ca asa te simti mai ok si dispare jena si daca le zici de la inceput ca esti la primul control se poarta diferit cu tine, este important sa mergi la ginecolog indiferent de jena, frica nu ai avea de ce, ca nu te omoara, te ajuta sa scapi de o problema care iti poate afecta grav sanatatea.
Nu imi place, de ce sa nu recunosc, dar nu imi place nici la dentist, nici la dermatolog... in general, nu imi place la medic. nici frica nu imi este, imi este putina rusine, de ce sa mint?
Dupa doua nasteri nu mai mi-e rusine, ar fi si culmea...eram si eu la inceput dar am avut bafta sa dau peste un medic super ok. Frica? Daca e vorba si stiu ca ma duc doar pentru un ecograf nu, nu imi este dar in schimb cand ma gandesc ca am fost de cateva ori si a trebuit sa ma urc pe masa ACEEA ...nu-mi place, nu reusesc decat greu sa ma deconectez, sa ma relaxez. Am avut momente cand mi-am spus ca din pct. asta de vedere as fi vrut sa fiu barbat.
Dar tu Abh?
A si inca ceva, am fost demult la un ginecolog femeie, a fost super draguta dar tot un barbat prefer...
Da, sincer mie una imi este si frica si rusine.Nu am fost niciodata si imi este rusine sa cer explicatii despre cum este sau ce ar trebui sa fac inainte de a merge...
Mie da mi-e frica si foarte rusine sunt cam pudica! Dar whatever.nu am nevoie si sper ca nu voi avea nevoie f curand de asa ceva!
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă:
Anonim2113 întreabă: