anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine mi-am lasat parul lung si acum il am cam de 20 de cm destul de lung cat par ar trebui sa imi cada ca nu ma pricep? adica cand ma pieptan imi cad in jur de 15 20 de fire iar la spalat nu stiu destul de mult poate undeva pe la 30 40 oare e normal? am parul blond si destul de subtire in general daca ma scarpin intr-un loc mi se rup cateva fire in rest imi place parul meu daca sunteti dragute sa ma ajutati multumesc multwinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E normal sa cada si cum e lung ai impresia ca iti cade mult dar nu e asa

| Azµre a răspuns:

Zilnic se por rupe 100-150 de fire, este normal.

| tr3ig a răspuns:

Esti fata sau baiat? eu sunt baiat si am si eu parul lung, pana aproape de umar. il am filat, si da este foarte normal sa cadawinking tot timpu iti cade pare, numai ca atunci cand este mic nu observiwinking cand este mai mare atunci se observa mai binewinking asa ca stai calm, nu o sa ramai chelwinking

| IlincaToma a răspuns:

Nu-ti face griji, e normal sa-ti cada parul in ritmul care spui tu, incearca sa folosesti macar odata la 5-6 zile, ulei de masline(masezi pielea capului si implicit radacina parului cu ulei, acoperi capul cu o caciula timp de 2-3 ore apoi te speli! Pe mine m-a ajutat f mult, parul a devenit mai rezistent! Succes!