Salut. cand esti pe stop cel mai bun remediu pentru remedierea problemelor este SEX-ul. Eu faceam asta cu prietena mea care avea dureri insuportabile. deci nu se putea ridica din pat :/ efectic parca era paralizata. Revenind, pe langa faptul ca daca faceam sex cu ea ii calmam durerile, ii mai si scurtam durata menstruatiei. din 5-7 zile se faceau 3-5. Iti sugerez sa nu iti mai bagi supozitoare daca le folosesti si sa nu mai iei pastile dinalea de RAHAT! te ingrasi si-ti duci sanatatea pe langa faptul ca dauneaza calitatii substantei feminine reproducatoare -.- sa zic asa. Alt sfat daca nu vrei sa faci sex e sa te speli cu plicurile alea de ceai, de musetel la,, respectiva'' Cand esti in dus. Si prietena mea facea asta pentru 2 motive:
1. Ii mai calma sentimentul ala neplacut deee. incomodare;
2. Sa nu mai curga atat.
Succes Astept fundita
P.S. Sa nu ti se para ciudat ca vine de la un baiat :/ pana la urma doctorii de sex masculin au grija de femei si invers :/
Pentru calmarea durerii: nurofen/paracetamol dupa masa. Anticonceptionalele NU se administreaza fara indicatie si in niciun caz pentru calmarea durerii menstruale. Daca tu consideri ca durerea este mai mult decat poti suporta atunci poate este o alta cauza, mergi la un consult.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: