| Ymela a întrebat:

Fetelor voi cu Ce va epilare Mai des? la in salon de infrumusetare care este pretul approximativ pentru epilarea cu ceara picioare di maini? Mersi,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lostlyric a răspuns:

Cel mai simplu, Ymela: lotiune de ras si lama de ras. In cazul in care te iriti foarte rau, foloseste o lotiune cu aloe-vera in compozitie. Ca sa-ti raspund la intrebare: nu ma complic cu epilatul cu ceara sau la saloane. E o treaba care o pot face singura fara sa existe riscul de foliculi crescuti in piele sau expunerea zonelor intime prin mai stiu eu ce saloane. Plus ca e varianta de low-budget ('eftina)

| Ymela explică (pentru Lostlyric):

Da...am mai incercat si eu cu lama de ras de fete cu Aloe Vera.e mai rapida soluția dar creste parul repede inapoi mai ales pe picioare.

1 răspuns: