In primele zile de menstruatie ma simt obosita, mi-e permanent somn, ma simt molesita, nu am chef nici sa ma misc. In plus ma doare burta si spatele si, desi mi-e toata ziua somn, cand ajung in pat dorm prost mai ales de la durerea de spate.
Dar mi-am facut obiceiul de a nu lasa aceste probleme sa ma influenteze si ma comport ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, desi fac mari eforturi.
...asteptam sa treaca masinile glumy...eu n-am probleme in aceasta perioada din fericire
Aproximativ la fel. Doar că se întâmplă să fiu mai sensibilă în acea perioadă.
Groaznic, lesin pe strada, vars tot ce mananc, dureri de spate, de burta, de picioare. Sunt unele fete care nu simt nimic (nici macar cand le vine menstra ), nu le dor nimic, depinde de organismul fiecaruia si de "geneza"
Nu chiar atat de rau. Prima zi e "promisa" durerilor si vomei, insa celelalte 6, sunt ok.
Depinde de la femeie la femeie As fi vrut sa fiu fata dar stiu din experientele amicelor mele
Eu ma simt nasol...ma doare burtainainte de a-mi veni. ma cert cu toata lumeama dor sanii, deci groaznicdar ce sa facem, asta e
Cand vine nu ma simt asa naspa doar niste dureri in zona de mijloc si un pic de burta, mai rau e inainte ma dor sanii si mijlocul ingrozitor.
Imi tuna si imi fulgera , dureri de spate, burta, noroc ca alaturi de mine o persoana care ma intelege
Ma simt la fel ca si intodeauna.Sincera sa fiu nu ma deranjeaza absolut deloc.Doar ca nu pot merge la inot din aceasta cauza...
Pai normal, ca intr-o zi obisnuita doar ca am ceva in plus. dureri de burta nu prea am
succes
Super rau, dureri d cap, menstruale, de spate si toate alea...fooooooooooarte rau
pai nu sunt in culmea fericirii,dar nici in depresie. cateodata ma doare putin burta, dar atat. alte probleme nu am, dar e cam aiurea.
kisses_5778 întreabă:
MaiaTeresa întreabă:
Libelle întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: