De trecut, imi trec doar cu pastile. Sticla aia de apa e de forma si cumva amorteste putin zona respectiva si eventual ma ajuta sa adorm/
Ai incercat Aulin praf? Și eu am dureri groaznice. asta e singurul remediu care într-adevăr mă ajută rapid.
Sticla cu apa calda nu mai are niciun efect.
Sustin, si eu tot cu Aulin scap. Sau Doreta dar cred ca nu poate fi achizionat decat pe baza de reteta.
Am citit pe internet si probat si are efect, la mine cel putin! Un pic de vata inmuiata in putin spirt si stoarsa ff bine si o lasi peste noapte in buric! La mine are efect
Buna! uite cum fac eu: cand incep durerile ma bag in cada si fac baie cu apa fierbinte, tin dusul pe burta pana te calmezi, imediat cum ies din dus imi pun braul pe burta si iau o pastila de dureri, no-spa, aulin, nurofen. Eventual daca ai timp, dormi o ora si inveleste-te cu inca ceva pe burta ( eventual iti faci cu patura un fel de scutec) si crede-ma nu te mai doare nimic dupa. Eventual tine braul primele 2 zile.
Bună! Încearcă Nospa, am auzit că e foarte bun, și eu l-am încercat odată și mi-a trecut.
Ros3Blu3 întreabă: