Sigur nu e bine.eu am 17 ani jumatate si am 50 de kg si 1, 72 deci :-s. oricum las`o asa. e problema ei pana la urma, poate se simte bine in corpul ei. oricum asta e varsta schimbarilor peste cativa ani poate va fi altfel!
Nu, sa stii ca nu e bine deloc sa fii grasa. Mai ales la varsta asta.
Daca manaca prea mult ciocolata, spune-i sa nu mai manance asa de mult. Aaa,, da si inca ceva!
! orice ar fi, seara sa nu manance absolut nimica! Poate doar un mar, dar nici aia nu e recomandat deoare iti face acid, pe seara!
Eu am 11 ani, 1, 60 si ceva, 50 si ceva de kg... Ce zici?Nu par grasa deloc, par foarte slabuta
Da ce treaba ai tu cu colega? las-o in pace, is kg ei nu ale tale asa ca nu face pe nimeni grasut ca cine stie ce se asterne maine sau poimaine si pe la tine si nu cred ca ti-ar place sa pune cineva o intrebare pe TPU de genul acesta si sa se refere la tine .si plus ca nu e scunda deloc. si corpul acum i se formeaza nici nu este indicat sa inceapa sa faca diete de la varsta aceasta. o sa slabeasca foarte mult dupa ce se formeaza, asa ca nu iti face probleme pentru ea.
Pai CRYOUT ea mi-a propus sa pun intrebarea pe TPU si eu sunt in aceeasi situatie
Poi si eu am aceeasi problema si daca stiti ceva cum as putea sa slabesc ca eu mor cand ma uit in oglinda