| tea a întrebat:

Fetita mea de 3 ani, din senin, s-a plans ca o doare o ureche, la 5 min, a facut febra f mare, i-am dat nurofen, iar dupa vreo ora, se comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat.am incercat sa apas in locul in care spunea ca o doare, nu mai avea nici o senzatie de durere, ce ar putea fi? acum nu mai are nimic, se comporta normal, fara febra, fara dureri...astept raspuns urgent.multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

Trebuie sa observi daca revine febra, si daca este asa atunci mergi la urgenta cu ea. Daca nu atunci poti sa astepti pana dimineata sa mergi la un control medical.

| Ramooon a răspuns:

Pai nurofenul asta face ascunde febra, daca are febra este vorba de o infectie, copii nu se trateaza acasa, eu una zic sa fugi cu ea la doctor, daca doar se plangea ea, putea sa minta, insa febra nu este de joaca, cel mai indicat este sa consulti doctorul sa faca un control, poate a bagat ceva in ureche sau cine stie, mai bine sa fi sigura decat sa iti para rau, cel putin asta este parerea mea.

| DEBrown a răspuns:

Nu cred ca ar fi vreo problema daca zici ca si-a revenit, dar daca te ingrijoreaza ai putea merge la un medic orl-ist.

| Diascumpika a răspuns:

La a doua repriza de febra du-te la medic, ar putea sa fie o viroza care la varsta ei e tratata cu nurofen sau cu panadol. Daca ar putea fi otita, in cazul acesta trebuie sa fi stat in curent.

| Diascumpika a răspuns:

Deci asigura-te ca nu a stat in curent.

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Mergi la doctor, ar putea avea probleme, si mai bine sa nu se agraveze, oricum, mergi la medicwinking