| ene_mihai a întrebat:

Fetita mea in varsta de 6 ani sufera de enterocolita si de 3 zile se tavaleste de durere...stiti vreun leac homeopat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

De pe TPU nu poti primi recomandari pentru medicamente homeopate, pentru ca homeopatia implica un control amanuntit si din toate punctele de vedere al pacientului(consultatie holistica). Mergi la medicul care are in evidenta copilul si respecta-i recomandarile. Mira

| nicky a răspuns:

Evita sa-i mai dai lactate o vremesi eventual du-te la un medic homeopat sa-ti dea un tratament. Poti incerca si la farmacia naturista poate iti recomanda ceva.

| mioara a răspuns:

Incearca la calivita international/au numai medicamente din plante

| gabimaris a răspuns:

Leacurile homeopate sunt prescrise de medici homeopati individualizat pe fiecare pacient! te sfatuiesc sa consulti un astfel de medic pentru a nu ijncepe sa facem experiente pe copiii nostri ca am auzit ca pentru ala a fost bun sau celalalt nu a mai avut dureri! sanatate! (si asa, in paranteza, imi permit sa-ti spun sa nu mai lasi copilul sa manance chipsuri, pufuleti, conserve, prajeli, nu folositi in alimentatie tot felul de granule cu gust de legume sau de gaina etc, sa nu bea sucuri sintetice, mai simplu spus copiii trebuie sa invete de la parinti si felul sanatos de a manca)

| Ben. a răspuns:

Trebuie sa manance orez fiert cu cateva rondele de morcov. piept de pui la gratar sau pe plita. un mar cretzesc sau renet fiindca au putin zahar.joaca-te mai mult q ea ca sa o distragi. sper sa se faca bine cat mai repede.