| idanna a întrebat:

Fie vara sau iarna este recomadat sa faci inviorarea de dimineata (cateva exercitii simple) cu geamul deschis. Voi le faceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KiSS_4146 a răspuns:

O inviorare de dimineata cu sport si cu aer deschis este bine venit
happy

10 răspunsuri:
| okei a răspuns:

Fac 8 ore de sport pe zi, oare mai trebuie sa le fac?confused

| ing. a răspuns:

Dimineata fac exercitii de inviorare cu geamul deschis vara, dar cu geamul inchis iarnalaughing

| SweetCandy a răspuns:

Sincer nu...sadplec la scola la ora 6 deci...nu mai am tipm si de exercitii...big grin

| inna a răspuns:

In vacanta da, in timpul scolii nu.

| ViVi a răspuns:

Fac dimineata oleaca de sport dar in timpul scolii nu pothappy

| alexdop21 a răspuns:

Nu prea, tin sa mentionez ca am 83 de kile, si am nitica burta, sunt constient ca ar trebui sa fac, numai ca ori nu am timp, ori nu am chef

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luni-vineri fac exercitii...sambata si duminica...nutongue

| dulcika a răspuns:

Cand imi aduc amintelaughing, ma fac de ras printre voi aici(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea am timp...ma duc dimineata tare la scoala si nu dovedesc iar in timpul liber(adica in vacanta)fac in fiecare zi...
big grinbig grinbig grinbig grin

| aiam a răspuns:

Da, si iata un sait pentru exercitii de inviorare http://www.coroian-boris.com/......ntru-fete/