Pui la sticlă.
Iei un pui gata curăţat, îl speli, îl pârleşti un pic şi îl ungi tot cu ulei (şi pe dinăuntru şi pe dinafară).
Umpli o sticlă cu apă şi tragi puiul "în ţeapă" pe sticlă.
Umpli tava de cuptor cu apă şi pui piul acolo.
Îl dai cu codiment de pui şi pui sticla acolo şi bagi la cuptor.
Dai la foc tare şi vreme de o oră jumate spre două ore îl laşi acolo.
Din când în când mai bagi furculiţa în el şi-l mai întorci.
Poftă bună!
Salata orientala (carofi, castraveti acri sau dulci, ceapa verde, ridichi, ou fiert, sare, piper, si un sos din o lingura de apa calda, otet si ulei)Sau sa ii sfarami dar nu prea tare cu furculita si sa-i prajesti peste o ceapa prajita si ea in prealabil.Este delicios. Poti sa ii prajesti si fierti, taiati in bucati mari, nu mai inghit atata ulei. Daca vrei ca garnitura, poti sa o faci la fripura de orice fel.Mai poti face chiftele din ei(crochete):pe langa cartofii zdrobiti tare, se pune cascaval ras, un ou crud, piper, sare; se fac mingiute mici cu mana, care se prajesc in ulei.Se pot servi si ca garnitura dar si ca aperitiv.
Cartofii aia ii poti taia cubulete si putin patrunjel pete ei si cu peste ies delociosi =p~ sau orez :X
Buna! merg bine cartofii fierti in coaja cu oua si ceapa sau doar cu oua si maioneza. cu patrunjel si piept de pui taiat patratele. In caz ca deja cina a avut loc..., sa va fie de bine! cu alta ocazie poate.