| Rusu_Ovidiu_Culai_1977 a întrebat:

Fiica mea de trei zile tuseste incontinuu fara sa se opreasca. I-am dat sirop de patlagina, ce remedii naturale mai stiti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mierea cu hrean ras ( chiar e dulce) nu o trimite la școală fiindcă e contagios dar dacă nu trece de la ceai miere spălarea picioarelor cu apa ușor fierbinte du-o la medicul pediatru sau de familie

| Florentina9210 a răspuns:

Mergeti cu ea la un medic.
Remediile naturiste, nu dau intotdeauna randament.

| Divy a răspuns:

Ceai de măceşe, portocale, lămâie şi ACC sincer pe mine m-a ajutat în cazul cu tusea ştiu că nu e naturist dar m-a ajutat.
Depinde şi cum se îmbracă, mă refer nici prea gros ca să nu transpire, dar nici prea subţire (gen colanţi) şi eviden căciulă în capşor că e friguţ afarăwinking
A da şi din ceea ce cunosc siropurile nu ajută la tuse sau gât, mai e important evitatea totală a lactatelor în acest caz.
Multă sănătate ficei dvs!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Să înţeleg că doreşti s-o "tratezi" doar cu "remedii naturiste" şi AŞTEPŢI până face o pneumonie? :(

Remediile naturiste NU vindecă o afecţiune; ele sunt ADJUVANTE, adică "ajută" ( UNEORI ) la tratarea unor afecţiuni - folosite ÎMPREUNĂ cu un tratament MEDICAMENTOS prescris de MEDIC!

Vezi alte detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......-sa-nu-ma/

Toate cele bune!