Trebuia inceput mult mai devreme tratamentul.Strabismul la copii se corecteaza adesea cu ochelari.Mergi chiar maine la medic.La 6ani este destul de tarziu, dar nu imposibil.Sanatate.
Operatia e doar ultima solutie, orice oftalmolog responsabil va recomanda ochelari inainte.
Neaparat sa-l consulte un medic. Daca recomanda operatia nu ezita.Cand e mai mic se face anestezie generala.La varsta inaintata doar local.Crede-ma ca stiu din propia experinta.Nu se opereaza cu laser strabismul.Vezi daca are ambliopie.Intreaba-l pe medic. Daca da atunci prima data se trateaza amblopia, altfel risti ca ochiul dupa un timp sa devieze din nou.Pe mine nu m-au tratat si iar a-m ajuns sub bisturiu.Deci deviaza.Cauta un oftalmolog bun, si informeaza-te. Poate o sa-ti recomande ochelari.Cu ochelari recuperarea e mai anevoioasa de lunga durata.Multa sanatate!
Strabismul se trateaza in timp. Recomandarea ochelarilor este primul pas impreuna cu ocluzorul.
O verisoara de-a mea tocmai s-a operat in italia...cu laser...si poarta ochelari in continuare pe perioada de vindecare! Tin sa precizez ca are 29 de ani
Draga mea, acest lucru nu trebuie sa intrebi aici si nu vreau sa par tupeist sau sa fac pe desteptul, dar ar trebui sa intrebi un doctor de specialitate.
Strabismul in general se corecteaza. Medicul probabil iti va recomanda si alte metode inainte de a se pune problema de operatie. dar neaparat medicul! Cu cat mai repede cu atat mai bine pentru fiica ta, ar fi pacat ca o astfel de problema sa ii marcheze copilaria. mai ales acum cand exista atatea metode de tratament. Succes!
Stiam ca exista ochelari care ar fi putut sa o ajute cel mai bine ar fi sa o duceti la un oftalmolog si cu siguranta va v-a ajuta
blockbuster întreabă: