| Bogdan_5794 a întrebat:

Fiind sub tratament cu timonil pot administra si augumentin? Unui baietel de 3 ani si 3 luni cu intarzieri de vorbire

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Bogdan_5794 explică:

Intrebarea este pentru o prietena a mamei

| costis a răspuns:

Nu stiu ce-i ala timonil, dar daca ii dai doua antibiotice tari ii distrugi flora intestinala. La varsta lui e problema si cu unul singur daca e pentru mai mult de 4 zile. Ar fi bine sa ii dai si complex B si probiotice. Poate sa ramana cu o colita pentru toata viata ( cred ca in absenta florei apar niste bacterii care ataca intestinele, parca clostridium- e in majoritatea prospectelor de antibiotice). Eu am avut probleme si cu oxacilin si cu lekoclar ( la 40 de ani, nu la 3). Pt gat e bun propolis glicolic, iar pentru raceli biter suedez sau biter romanesc.