| Bacemi a întrebat:

Foarte multi avem probleme cu vederea. Intamplator am dat peste un raspuns al utilizatorului Andrei care ne recomanda : www.renuntalaochelari.com

E foarte simplu. Intri, te abonezi gratuit si primesti sfaturi utile prin care iti usurezi situatia considerabil. Totul in 1 minut. Nu dureaza mai mult de atat. Un minut care insa poate schimba multe daca e gestionat corect. Am considerat ca e util sa postez aceasta intrebare pentru ca altfel mi-e greu sa cred ca prea multi ar fi gasit pe site acest raspuns care poate fi de mare ajutor. Tot ce inseamna problema de sanatate provine din stilul nostru de viata dezordonat. Si atunci nu am avea nevoia asta acuta de medicamente. Nu ar fi criza asta, teama ca nu putem manca pentru ca trebuie sa platim medicamente si ajutoare pentru o sanatate pe care ne-o putem asigura cu mult mai ieftin. Nu credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Multumesc pentru link, eu deja m-am abonat, imediat dupa ce am citit informatiile din linkul respectiv si sunt convinsa ca voi primi un ajutor calificat.
Esti foarte altruist ca imparti cu noi informatiile la care ajungi, ar fi bine ca fiecare persoana sa faca acest lucru, atunci lumea ar fi intr-adevar cu mult mai buna.
O seara placuta si multa sanatate Bacemi.

6 răspunsuri:
| Bacemi explică:

@razvan1008, treci acolo adresa de mail si iti primesti sfaturile in doar 1-2 minute. Totul e gratis. E doar bunavointa, un fel de educare ca sa fim ceva mai atenti si sa avem un stil sanatos de viata.

@cristacheceliute, sunt constient ca tot ce am spus eu nu e general valabil si mai sunt si cazuri regretabile in care din pacate situatia e ceva mai trista. Dar multe probleme din viata noastra se leaga de un stil dezordonat de viata.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu tot ce inseamna problema de sanatate vine dintr-un stil de viata dezordonat! Sunt probleme sau cauze genetice, predispozitii, accidente care nu tin mereu de modul general de viata. Dar, ca ai atins si alt subiect, temerile sunt intr-adevar motivante si sunt intens utilizate in marketing, politica etc. Apropo, unde e "pandemia" de gripa porcina? A fost impiedicata datorita precautiilor, nu-i asa? Uite cum lumea deja a uitat, iar banii s-au dus.

| Contrast a răspuns:

Multumim!

| JustShadows a răspuns:

Buna!happy din intamplare eu am probleme mari cu vederea, dar din pacate nu am ochelari, chiar as vrea sa ma ajute in vreun fel acest.articol.Multumesc.
Ai grija de tine!happy

| razvan1008 a răspuns:

Si sigur pliantul cu 10 greseli e grATis si nu se plateste nimic pentru transport sau ceva de genu mi se pare interesant?

| IlKvK a răspuns:

Am verificat linkul mai demult, dar nu eram sigura. Nu e asa ca e ciudat: Aproape toata lumea poarta ochelari. Interesant! Eu nu am avut incredere, dar acum cand vad cate persoane sunt, ma bag si eu.