| Andrei22m a întrebat:

Foarte tare. Cei de la Ponderas au o noua promotie pentru gastric sleeve la 22.750 Lei... Daca te gandesti cat dai pe alte produse de slabit intr-un an ajungi la aceeasi suma... Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Suma aia este in lei noi? Daca da, trebuie sa fii tampit sa cheltui atatia bani pe slabit.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trebuie sa ai o dieta echilibrata si sa faci sport nu sa dai o caruta de bani ca nu te poti abtine de la shaorma

| J0B0MAT a răspuns:

Nici n-am auzit de aia. Oricum medicamentele/ceaiurile pentru slabit nu dau rezultate si nu sunt sanatoase.

| Holy2010 a răspuns:

Gastric sleeve este o procedura chirurgicala ce presupune toate riscurile asociate interventiilor invazive plus cele de lunga durata pentru ca slabirea vine cu disciplina chiar si operat fiind. Parerea mea este una buna dar depinde de gradul obezitatii. Nu e pentru orice pacient.

| Lascar_Andreea_1980 a răspuns:

Eu am o prietena care a apelat la o astfel de interventie. Chiar la aceasta promotie. Da sunt lei noi si in eur. suma ajunge la aproximativ 5000. Si cred ca daca ai o masa corporala mare...un indice care indica obezitate de gradul 2 sau chiar 3 merita sa ai o viata normala cu acesti bani. Sala nu te mai ajuta cu nimic si nici dietele. Ca sa nu mai subliniez ca asa poti scapa si de diabetul de gradul 2... Deci e o interventie care isi merita banii dupa parerea mea