| StefanStefan3000 a întrebat:

Folosesc de aproape 2 luni Listerine whitening. De obicei dupa ce ma spal pe dinti seara si dimineata. Are vreun efect sau il folosesc degeaba? -Nu am facut o poza inainte sa vad diferenta-

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Lasa mizeriile astea ca ajungi rau cu dintii. In timp, prostiile gen pasta de dinti clasica si ape de gura cu fluor ajung sa iti dea hipersensibilitate/faca praf smaltul. Desi stim noi reclama aia cu calciul care penetreaza dintii precum cerneala patrunde aceasta creta... Iti recomand o combinatie mai ieftina si cu mult mai sanatoasa:
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10042378
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10029988
Sanatate si sa ai toti dintii in gura si peste 40 de ani!

| WhiteLife a răspuns:

Bună! Cam nicio pasta de dinți sau apa de gura nu albește dinții vizibil... Cele mai multe doar slăbesc smalțul și "mențin" cumva culoarea dinților. Adică n-o sa se albească, dar nici n-o sa se îngălbenească mai tare, ceva de genul. Eu folosesc Listerine White de mult timp (vreo 2 ani, dar cu unele pauze), pentru ca la supermarket-ul de unde o cumpăr e singura Listerine care nu-mu pișcă limba, în rest cam nimic nu e deosebit happy

| StefanStefan3000 explică (pentru WhiteLife):

Pff..deci in concluzie trebuie sa ii albesc la stomatolog..multumesc de info

| WhiteLife a răspuns (pentru StefanStefan3000):

Mda... Am auzit ca ar fi și ceva benzi de albit (le aplici pe dinți vreo 30 de minute și ele eliberează ceva acid care tot asa, dizolva smalțul și "impuritățile" de la suprafață). Unii dentiști le recomanda, alții nu. Merg cam pe același principiu cu pastele și apele astea "fermecate". Dar cea mai buna varianta va fi tot timpul dentistul happy