| ioana375 a întrebat:

Folosesc Diana 35 la recomandarea medicul dermatolog. Am luat prima pastila in prima zi a ciclului, desi menstruatia mi-a venit dimineata, eu am luat pastila la ora 10 seara pentru a o putea lua si in zilele urmatoare la aceeasi ora. De atunci o iau mereu la aceeasi ora, nu am intarziat nici macar un minut. De atunci au trecut 11 zile si am o scurgere maro. Este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Desi le-ai luat corect, nu le tolerezi bine. Nu e anormal, dar nici de dorit, asa ac ar trebui sa te vada un ginecolog (pentru ecografie daca esti virgina sau pentru consultatie daca nu)

| SandraM a răspuns:

Nu este normal. In plus, diane35 este un anticonceptional ingrozitor de periculos. http://www.ziaruldeiasi.ro/......mei~ni9b4g

| antoantonia a răspuns:

Diane 35 e oribiiiiiil. nu il mai lua. si prientena mea a luat timp de 6 luni dar acum nu il mai ia. crede-ma poti face cancer rapid