| Anca_6788 a întrebat:

Folosesc Yasmin si se pare ca ieri am uitat sa iau pastila. Ce fac? Iau astazi pastila pe ieri si pe azi sau continui cu o singura pastila?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mai lua doua pastile o data, scrie si in prospect. Daca ai uitat una, o sari. Iar 7 zile de protectie suplimentara este minimul si e cam riscant. Sigur e sa folosesti prezervativ pana la prima menstruatie.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Nu are nimic... mie medicul mi-a spus ca daca ai uitat sa iei seara trebuie neaparat luat in urmatoarele 12 ore... daca au trecut mai mult de 12 ore atunci numai iei decat urmatoarea pilula... si trebuie folosit prezervativul... si eu am patit sa uit o pilula si nu a fost nici o problema... insa totusi pentru orice eventualitate mai bine te asiguri si te protejezi in plus... sanatate

| Anca_6788 explică:

Am intrebat pe cineva si le-am luat pe amandoua. oricum o sa fol protectia 7 zile.insa are ceva daca am luat 2?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu, iei pastila de astăzi și folosește prezervativul până la următoarea menstră ca o contracepție suplimentară.
Ai mare grijă.
Pune telefonul să te anunțe mereu la ora când trebuie să iei pastiluța și nu o să mai ai astfel de incidente neplăcute.
Pa, pa.