| olga_6863 a întrebat:

Foloseste cineva crema de la ivyss plant cu extrac de melc, daca da care sunt rezultatele

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| kiki a răspuns:

Salut.eu am auzit despre acesta crema de la mai multe cosmeticiene si dr in cosmetica.laudau crema si vb numa de bine.am zis ca odata si odata poate imi iau si eu una.Mucusul de melc te scapa de acnee, pentru ca melcii au capacitatea de a-si vindeca si regenera cochiliile sparte folosind mucusul pe care il secreta, industria cosmetica foloseste acum, pe scara larga, acest mucus.Produsul este extras de la speciile comune de melc de gradina fiind transformat in crema si alte produse cosmetice. Miile de marturii pozitive ale celor ce au folosit asemenea produse pledeaza pentru utilizarea lor in cele mai diverse afectiuni, de la acnee la eliminarea semnelor inestetice sau cicatricelor. Secretiile melcilor, care sunt folosite de aceste creaturi si pentru a reduce frictiunea la deplasare, par sa aiba puternice proprietati anti-bacteriene si anti-oxidante.