| NotToday a întrebat:

Folosirea unui ventilator, poate avea efecte negative asupra sanatatii? happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PedoBarbie a răspuns:

Folosirea unui ventilaror nu afectează.
Te poate fac în schimb să răceşti mai grav sau mai uşor.
Pe curând!

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Folosirea ventilatorului poate sa te faca sa te imbolnavesti mai usor de conjuctivita, otita, boli ale cailor respiratorii, daca esti expus la aceste boli, dar nu te imbolnaveste ea singura.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
depinde cat e de mica/mare camera, dar eu mereu am probleme cu el in urma folosirii sale, se inrosesc ochii, cu toate ca nu stau in bataia lui, dar asta e.
O frumoasa zi sa aihappy

| RadioactiveUranium a răspuns:

Cateva simptome de ex:
stranuti ti se inrosesc ochi etc

| NotToday explică:

Mai bine fara, totusi...

| Caracteromule a răspuns:

Da, taicamio so internat la spital, o racit la cap...

| YURI123 a răspuns:

Nu cred.

| simona15andrea66 a răspuns:

Nu

| VValentina a răspuns:

Buna!

Depinde de modalitatea in care il folosesti.
Pentru functia pentru care este destinat, este foarte folositor pentru sanatate. Ai nevoie de un ventilor in baie pentru a scapa de aburi, ai nevoie de un venitlator in bucatarie pentru a scapa de mirosuri neplacute si abur, este folositor in living pentru a introduce aer proaspat din exterior.
Un ventilator de tavan, pe langa faptul ca te racoreste in zilele caniculare vara, ofera si un aspect elegant si modern, in dormitorul tau. Un exemplu de genul, chiar frumos, poti sa vezi chiar: https://www.all4ventilation.ro/......vor-61736.

Iar acestea doar referindu-ne la ventilatoarele casnice. Mai exista ventilatoarele comerciale si industriale, foarte utile, recomandate si chiar necesare, pentru cladiri de birouri, spitale, fabrici, restaurante etc.

Deci, un ventilator, atat timp cat este folosit pentru ceea ce este proiectat, este chiar recomandat pentru sanatate! :)

Întrebări similare