| Bubuletz a întrebat:

Fondul de ten strica tenul? Dar creionul de ochii si rimelul afecteaza ochii? Multumesc Anticipat!kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Fondul de ten nu strica tenul, daca te demachiezi! Daca ai cosuri si vrei sa ti le acoperi cu fond de ten, iti vor aparea mai multe cosuri (de fapt, asa a fost la mine, la altele nu stiu).
Creionul si rimelul nu afecteaza, daca sunt de calitate si daca te demachiezi seara.

| Mally_7411 a răspuns:

Daap:X

| ionut_9568 a răspuns:

Fondul si creionul strica tenul foloseste si sora mea si ia crescut cosuri peste tot a fost la medic si a scapat de cosuri iti recomand sa nu folosesti

| Bubuletz explică:

Mentionez ca nu ma dau excesiv! si nu regulat

| OanaG a răspuns:

Daca stii ce fond de ten sa folosesti normal ca nu te afecteaza la fel si dermatograful sau rimelul. Eu folosesc fond de ten calmant de la avon, nu am copsuri nu am nimic, rimel folosesc doar cand am eu vreo "nebuneala " nu prea il folosesc pentru ca atunci cand ma demachiez se duce greu, si dermatograf folosesc zilnic

Normal, daca vrei sa ai un ten frumos, si sa nu afecteze aceste produse, trebuie sa aplici la sfarsit de saptamana o masca de argila sau una facuta in casa!

| Dnnx a răspuns:

ar trebui sa eviti cat mai mult sa te dai cu fond de ten si daca te dai ar trebui sa folosesti un fond mai bun si ar trebui sa-ti hidratezi fata cat despre creion si rimel nu stiu ce sa zic daca folosesti rimel iti trebuie unul de la oriflame sau avon alea sunt cele mai bune iar creionul nu cred ca afecteaza :d asta e parerea mea happy sper ca o sa-ti fie de foloswinking

| Bubuletz explică:

Am rimel De la L'oreal anti apa.

Întrebări similare