| Larisamonica a întrebat:

Fostul meu mi-a zis ca a făcut-o în timp ce dormeam și ca ma lăsat insarcinata mie foarte teama. Oare o fi adv sau îmi zice asa doar ca să mă împac cu el... după ce i-am zis ca vreau sa ne impacam doar ca să-l fac sa îmi zică adevărul a zis ca a mințit. Nu știu ce sa cred mie foarte frica

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E un prost care a incercat să te manipuleze cu prostii din astea să vă împacați. Desparte-te de el, și dacă e adevărat mergi să faci avort (sau păstrezi copilul dacă cumva ti-l doresti) si gata, de ăla oricum trebuie să scapi că e clar că e un i diot

| CristiDinBucuresti a răspuns:

E na, iti este frică? Fa un test de sarcina si vezi, dar doar dupa 21 de zile, iar el este un cretin si un imbecil daca te șantajeaza in halul acesta, desparte te de el fara regrete perversul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și tu nu ai fi simțit?
Eu zic sa mergi la poliție să îi faci plângere pentru viol și se lasă de glume.

| minrest a răspuns:

1. Nu are cum sa stie sigur ca ai ramas insarcinata in urma unui singur act, unii incearca cu lunile sau mai mult sa conceapa un copil. 2. Daca cineva te violeaza in somn, te trezesti.

| johnnny123 a răspuns:

1. Dacă nu cumva erai în comă, cred că ai fi simțit ceva
2. De unde ar putea să știe fostul tău că te-a lăsat însărcinată, dacă nici măcar tu nu știi asta?
3. Explică-i fostului tău că actul sexual fără permisiune se numește viol.

| sweetys a răspuns:

Cum ți s-a mai zis. Nu ai simțit? Plus că ar fi caz de viol. Decât să te împaci cu el, mai bine faci niște analize, și dacă prin nu știu ce minune te-a lăsat, fă-i cadou un dosar penal.

| Ionut2025Tz a răspuns:

258 de intrebari. Cred ca e un troll.

| Salontanul a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

100% este troll. Uite ce scria in decembrie 2024: "De ce nu mă pot atașa de vreun baiat am încercat sa vorbesc cu baietii și mereu ne certam și nu merge relația încep sa cred ca eu sunt problema nu îl iau în brate nu-l sărut sunt indiferenta îl resping și nici eu nu ma înțeleg dc ma comport așa". Deci nici in noiembrie nu avea pe nimeni si acum, deodata, a ramas gravida?

| RăzvănelKo000 a răspuns:

Cred că simțeai și tu dacă era ceva în tine și te trezeai.
Nu cred că e serioasă întrebarea.