Am patit si eu. E un implat prin care monitorizeaza undele cerebrale. O sa treaca durerea in curand stai linistita. Nu sunt agresivi, doar fac cercetare.
Da, asta am spus
De 2 ani. La incheietura mainii drepte. tu?
Asta explică și întrebarea aia în care spuneai că vrei să te îmbraci ca un pilot de raliu de câte ori mergi undeva cu mașina de frica unui accident...
Da, nu mă mir.
Cum să ți-o spun mai elegant... De obicei oamenii care cred că au fost răpiți de extratereștri nu prea trec testele psihologice.
Dacă credeți că ați fost răpiți de extratereștri și că aveți implanturi sub piele, bine nu sunteți.
Ce o fi, ce nu o fi, incearca sa ramai cu picioarele pe pamant.
Momentan esti pe aceasta planeta.
Bai oameni buni hai totusi sa nu luam in ras chestia asta.Eu stiu ca pare ireal ce ne-a scris domnisoara/doamna aici.Dar acum pe bune credeti ca suntem numai noi in toata galaxia asta.Eu nu cred asa ceva? cu siguranta exista si alte vietuitoare?
E greu de crezut sincer ce zici si de aia oamenii fac glume pe seama asta.De ce nu incerci sa te documentezi pe google cauta pe cineva specializat.Sau nu stiu pe niste site-uri chat ceva la americani de ex nu stiu dau si eu un ex?
Daca stiam pe cineva sau cum sa faci leg cu cineva te ajutam cu mare placere da nu am idee de asa ceva.Crede-ma ca si eu in copilaria mea am patit ceva ciudat si daca incep sa povestesc si pe mine ma considera nebuna nu este legat de extraterestrii dar legat tot de fenomene inexplicabile si daca era imaginatia mea sau o joaca de copil uitam dar am.33 de ani si uite ca si acum nu am uitat si imi pun semne de intrebare si am cercetat si nu gasesc pe cineva sa ma sfatuiasca?
anoooonimm77 întreabă: