| 247 a întrebat:

Fractura?
Am fost lovit in tibie acum doua saptamani(aproape) si s-a spart o vena din cate mi-a spus medicul de familie si s-a invinetit o pe o suprafata destul de mare.
Dureri n-au fost, minore daca pun mana si nu am simtit disconfort la mers sau chiar alergat.
Totusi in zona loviturii a ramas o umflatura si cred ca e la fel de cand s-a produs si cand dau pe langa cu mana simt denivelari si mi-e sa nu se fi rupt ceva, chiar daca mi s-a spus ca nu... totusi n-a pus mana, m-a intrebat doar daca pot sa merg si mi-a dat lioton gel straight face
Ma panichez degeaba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Mergi la un medic daca te doare si nu se dezumfla in 1-2 zile.

| AlexSalling a răspuns:

Du-te la control, e cel mai bine. Nu astepta sa se intample ceva grav.

| Simonasimona1992 a răspuns:

Fractura o poti depista doar cu o radiografie (ma refer la fracturile usoare, ca cele foarte grave, complete se observa de la 1 metru).
Cel mai probabil nu e fracturat. E normal sa ti se faca o galma acolo, pentru ca e tesut cicatrizat, uneori leziunile mai puternice se si calcifiaza in prima faza, urmand a-si reveni intr-un timp mai indelungat.
Dar daca vrei totusi sa fii sigur ca totul e ok, du-te si fa o radiografie.
Dar probabil ca va fi degeaba. In 2 saptamani tesutul osos se reface deja destul de mult in caz de fractura usoara.
Bafta!