| OnlyDga a întrebat:

Fratele meu datorita neglijentei s-a constipat. Zice ca iese destul de greu cu scaunul. Si simte furnicaturi in zona anala. Mi-a zis ca ultima oara cand a iesit cu scaunul, continea viermi vizibili. De asemenea a zis ca se pot observa si in zona anala, chiar si pe lenjeria intima. Ce e de facut? Cum poate sa scape de viermi si de constipatie? El mi-a zis ca e putin speriat deoarece ultima oara cand i s-a intamplat a fost cand era mic. Si eu sper sa nu fie ceva grav. Vreau niste sfaturi, va rog frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pentru viermi, consum de usturoi, hrean. Ceaiuri și siropuri de la magazinul de plante medcinale.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandra_Mărășescu_1996 a răspuns:

Probabil ar fi bine sa ia Flubendazol, pastile, 3 zile de 3x/zi. Sa ia si cei ce au baut si au stat cu el. Sa fierbeti cearsafurile, sa NU le scuturati. Sa bea apa fiarta si racita. Si sa MEARGA LA MEDIC ca sa-i dea un test pentru scaun.