| AdyTM a întrebat:

Fratii meii! Ia ajutati-ma si pe mine va rog dar unul care se pricepe, nu vreau pareri aiurea! Propuneti-mi si mie cele mai bune proteine, dar cele mai bune. Nu conteaza pretul. Sa se vada ca le iei, nu cacaturi ce nu au nici un efect! Mersi fain!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Foarte simplu : NU EXISTA. Daca exista, celelalte ar fi dat faliment.

Trebuie sa incerci diferite produse( de la firmele de top ) + 5 mese pe zi, si sa vezi tu ce da rezultate pentru tine.

Eu pun kg de muschi cu un produs cu care altii nu pun nici macar grame. pentru ca avem corpuri DIFERITE.

Daca era asa simplu. cumperi produsul X sau Y si ai muschi, toti ar fi avut imediat

8 răspunsuri:
| stronzzo a răspuns:

Cele mai bune proteine sunt cele din zer (care pot fi de mai multe feluri in functie de modul de procesare).
Iar numai cu proteinile singure nu ai ce face.
Ai nevoie de Creatina, Calciu, astea sunt la baza apoi iti trebuie alte vitamine cum ar fi b1 etc, proteinile cresc masa dar consuma calciu.
Eu folosesc 100% Creatine Powder Monohydrate si 100% Whey Protein Professional.

| hardys77 a răspuns:

Creatina + Xplode.Si daca esti mai slab si vrei sa pui pe tine incepe cu Gain Fast sau GFX 8. Daca ai de la 34+ in brat poti sa-ti iei xplode e foarte bun, te creste repede dar trebuie sa tragi de tine tare, si creatina te ajuta enorm de mult.

| stronzzo a răspuns (pentru hardys77):

Raspunde-ti si mie la intrebare va rog http://www.tpu.ro/......-cam-5-kg/

| Cosmin86 a răspuns (pentru hardys77):

Ce ai spus tu nu sunt proteine

| Calu_Bogdan_1985 a răspuns:

Giant pro mass, eu folosesc.In prima luna nu se vad efectele, dar cand intrii in a2-a,deja te simti mandru cand te uiti in oglinda.Bineinteles ca poti folosii si un supliment de creatina, prima saptamana 20 de grame pe zi(faza de incarcare)apoi mentinut cu 5 grame pe zi.Bafta!

| AlexandraStefan12 a răspuns:

Iti recomand produsele Herbalife.Eu am slabit cu ele 6 kilograme.Itereseaza-te pe net.Sunt foarte bune si poti sa fii mai sanatos si mai slab!

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexandraStefan12):

Pai ok, dar el nu vrea sa slabeasca, vrea sa CREASCA.

| AlexandraStefan12 a răspuns (pentru Cosmin86):

Cu ele poti sa te ingrasi, sa cresti, sa slabesti, sa nu mai fii nevoit sa iei pastile, sa fii mai sanatos.eu i-am spus ce-am facut personal cu ele