Daca problema o sa persiste ar fi bine sa mergi la medic pentru investigatii si nu o spun doar ca sa ma aflu in treaba, dar oboseala se va acumula in timp si o sa o resimti fizic, in activitatile de zi cu zi.
Eu zic sa mananci ceva consistent seara, nu neaparat gras, dar o mancare care sa te sature pentru ca o cina prea usoara iti poate da senzatia de foame noaptea si pot aparea si cosmarurile din aceasta cauza.
O sa iti enumar si eu ceea ce probabil stii deja:aerisirea camerei inainte de culcare, o baie sau un dus mai cald decat de obicei, lapte indulcit cu miere(care are efect relaxant)sau ceaiul de tei mai concentrat(2 pliculete la o cana), evita sa te uiti la televizor mai degraba citeste o carte si daca nu te deranjeaza lasa pentru o vreme o lumina unei veioze aprinsa peste noapte.Incearca sa te trezesti dimineata devreme si sa nu dormi la pranz, pentru ca seara cu siguranta vei pica frant.
Daca esti asa speriat du-te la un medic(psiholog). daca stii ca nu e nimic grav mai poti sa te rogi din cand in cand. te ajuta.am patit-o si eu
Stai linistit, o patim cu toti din cand in cand, nu stim exact de la ce, sfatul meu e sa-ti pui o iconitza sub perna, si n-o sa mai ai probleme, eu personal nu cred in asa ceva, dar la mine a avut efect, probabil autosugestie si relaxeaza-te, sunt doar cosmaruri, o sa fie bine!